Preporučamo

Prijava - registracija

Košarica

Košarica
Vaša Košarica je trenutno prazna.
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
 • Brandovi
Uvjeti prodaje

Uvjeti kupnje određuju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Prodavatelj je tvrtka Palima d.o.o. Nespeš, a Kupac robe je osoba ili tvrtka koja na stranicama internet trgovine odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju.
Prilikom narudžbe Kupac prihavaća uvjete kupnje koji su ovdje navedeni. Na sve slučajeve koji nisu ovdje određeni, primjenjuju se zakoni Republike Hrvatske.
Putem internet trgovine Prodavatelja omogućena je kupnja robe koja se nalazi na stranicama Prodavatelja.
Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Cijene su izražene s PDV-om.
Transakcijska valuta je hrvatska kuna (kn).
Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.
Svi proizvodi su uvezeni preko ovlaštenih uvoznika i dobavljača za Republiku Hrvatsku i isporučuju se sa jamstvenim listovima, uputstvima i svom ostalom dokumentacijom predviđenom zakonima.

NARUČIVANJE
Proizvodi se naručuju elektronskim obrascem i neopozivi su. Da bi proces narudžbe bio ispravan i potpun, kupac je dužan pravilno ispuniti obrazac za prijavu.

DOSTAVA
Proizvodi se dostavljaju putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Nakon što prevoznička tvrtka preuzme pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za moguća kašnjenja te daljnji tijek isporuke i probleme koji mogu nastati u vezi isporuke robe i daljnje manipulacije.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od oštećenja u transportu. Roba je osigurana i od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 7 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, mora ga obavijestiti kako bi Prodavatelj mogao osigurati pronalazak pošiljke ili poslati zamjensku.
Svi proizvodi koji su naručeni isporučuju se sa skladišta uvoznika. Rok isporuke ovisi o raspoloživosti naručene robe na skladištima glavnih uvoznika. U slučaju da naručene robe trenutno nema na skladištu glavnog uvoznika Palima d.o.o. ovisi o informacijama i rokovima dobave glavnih uvoznika. Kontaktirajte nas kako bismo mogli precizirati rok isporuke.

PLAĆANJE
Naručene proizvode s troškovima dostave kupac će prodavatelju platiti kreditnom karticom, općom uplatnicom ili virmanom. Ako je ponuda koju plaćate starija od 1 dana ne možemo više garantirati stanje skladišta i dobavljivost tog artikla, te rok isporuke naveden u ponudi. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti plaćenu robu, ili nismo u mogućnosti ispoštovati rok isporuke, osoblje Palime d.o.o. će Vas kontaktirati u najkraćem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja robe, zamjene robe, ili povrat novca u punom iznosu.
U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.
Sve transakcije internetom zaštićene su sigurnosnim protokolom i Palima d.o.o. je ovlaštena od kartičnih kuća za sigurno poslovanje, i zajedno jamče kupcu sigurnost prilikom kupovine u našoj internet trgovini.

POVRAT / REKLAMACIJE
Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
 a) isporuka robe koja nije naručena
 b) isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom ili pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će nadoknaditi Kupcu njegove poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom prodavatelja, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali. Po narudžbi koja se radi na izričiti zahtjev kupca, ili robu koja je izrađena na zahtjev kupca, nije moguće izvršiti povrat.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju:
Palima d.o.o se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Palima d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Djelatnici tvrtke Palima d.o.o. i djelatnici koji sudjeluju u održavanju i osiguravanju normalno funkcioniranje naših internet stranica, nemaju uvid u brojeve kreditnih kartica, te ostale podatke sa kreditnih kartica prilikom unošenja tih podataka na našim internet stranicama.

Načini plaćanja
U našem shopu možete plaćati na slijedeće načine:
1. INTERNET BANKARSTVOM
2. OPĆA UPLATNICA, VIRMAN (pošta, banka...)
3. KREDITNIM KARTICAMA PUTEM ZAŠTIĆENIH STRANICA RAIFFEISEN BANKE
   a) Master Card kredinim karticama
   b) Visa kreditnim karticama
Za kupovinu karticama ili na rate putem kreditnih kartica, molimo kontaktirajte našeg prodajnog savjetnika. Detalje s kontaktnim podacima kao i formu upita pogledajte na stranici.

 Palima d.o.o. zadržava pravo promjene sadržaja informacija bez prethodne najave, te nije odgovorna za točnost, potpunost te pouzdanost navedenih informacija.